Гнездо полог - Laying Nest Premium

Icon Арт. №: 12115

Идеалното решение за осигуряване на чисто и защитено пространство за кокошките за снасяне на яйца. Гнездото може да се използва както с постелка, така и без нея. Наклонената основа и заключващата се вратичка улесняват събирането на яйцата, като резервоарът може да побере до 20 яйца.

Вътрешната преграда разделя гнездото на две отделни секции, всяка от които може да се използва за до 5 кокошки. Сгъваемото седалище улеснява достъпа на кокошките и позволява затваряне на гнездото през нощта. Laying Nest Premium е лесно за почистване благодарение на гладките си повърхности и има наклонен покрив, който предотвратява сядането на кокошките върху него.

132.70лв.
Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895580050
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Гнездото е подходящо и за големи и тежки породи кокошки, с размери на всяка секция 35 x 25 x 48 см. Освен това, гнездото може да бъде монтирано на стена, което го прави изключително удобно за всякакъв тип обори и птицеферми.

Laying Nest Premium отговаря на изискванията за промишлено отглеждане на животни в съответствие с Наредбата за защита на животните при отглеждане на продуктивни животни (TierschNutztV), като минималните размери на гнездото за снасяне са 35 x 25 см.

Този продукт е перфектното решение за всяка ферма, която иска да осигури на кокошките си оптимални условия за снасяне на яйца.