ЗА PTICI.BG


За Марпекс Маркет ЕООД


Ние сме компания фокусирана в дистрибуцията на висококачествени селскостопански машини, консумативи и резервни части. Компанията предлагаи сервизна дейност от високо квалифицирани механици и инженери готови да обслужат или ремонтират Вашата техника.


Нашата продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Цялостна гама за животновъдство на едно място!


Нашите партньори са глобални Европейски пазарни лидери в лицето на: Техническо разнообразие, множество търговски марки, както и познания за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са постигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа икомуникация с нашите клиенти.Марпекс Агро редовно взима участие на панаири и изложения и е носител на златен медал за иновация от последното си участие на АГРА 2014. Сетицифирани за качество – ISO:9001 Нашите партньори са глобални европейски пазарни лидери влицето на: Deutz-Fahr, BAUER, SILOKING, Milkline, OXBO, SILOSTOP, Metal-Fach,PETRONAS, SF-Filter и много други.


Също така „МАРПЕКС МАРКЕТ“ ЕООД е и компания дистрибутираща пълна гама екипировка и продукти за конен спорт, езда и грижа. Нашите клиенти са клубове, конни бази, ездачи и собственици на коне.Мисията ни е да осигурим надеждна гама от екипировка и продукти за грижата,сигурността и комфорта на Вас и Вашите „четирикраки приятели“, като продължаваме неуморно да се развиваме. Анализирайки Вашите нужди, ние се стремим да предлагаме най-добрите решения за тях, като непрекъснато разширяваме партньорствата си с производители от цял свят.


Нашите партньори са известни производители, наложили се на пазара. Съвместната ни дейност с водещи фирми в бранша ни дава възможност да предлагаме продукти, които подобряват здравето на конете и улесняват работата на хората, които се грижат за тях. Продуктите ни са достъпни в рамките на цяла България.


Основната ни база се намира в гр. Русе, но можете да посетите нашите магазини и във Велико Търново, Стара Загора и Сенокос.