Поилка за птици вакуумна - 1.5л

Icon Арт. №: 10769-000

Байонетната поилка се отличава с иновативен дизайн и високо качество на изработка. Основната ѝ цел е да осигури надежден и устойчив начин на поене за домашни птици.

Лесният за презареждане дизайн и опцията за окачване или поставяне на пода я правят изключително функционална. Ясната индикация за капацитета улеснява поддръжката и контрола на водата, докато специалните прегради и дизайн намаляват разливането и гарантират, че пилетата имат постоянен достъп до прясна вода.

Изберете цвят:
Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895580050
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
💡 Доставката до офис на Speedy за поръчки над 80 лева е БЕЗПЛАТНА

Практичност: Лесна за презареждане и използване, може да се постави на пода или да виси. Подходяща за всички сезони, осигурявайки прясна питейна вода за домашни птици.

Дизайн: Изработена от изключително здрав PP-кополимер с добавка, устойчива на UV радиация, което я прави дълготрайна и устойчива на атмосферни условия.

Здравина: Специалната пластмаса "PP-Copolymer" я прави много пъти по-устойчива на удари и ниските температури в сравнение с обикновените поилки. Подходяща за използване дори през студените зимни месеци без риск от счупване.

Капацитет: Предлага се в различни цветове и с капацитет от 1,5 литра, гарантирайки оптимално снабдяване с питейна вода за всяка нужда.

Светло зелен Сив Светло син
 Поилка за птици вакуумна - 1.5л
Цени от:
4.40лв.
РазличниВарианти
Цени от:
33.70лв.
РазличниВарианти
Цени от:
4.20лв.
РазличниВарианти
Цени от:
7.90лв.
РазличниВарианти
Цени от:
88.90лв.
РазличниВарианти
Зелен Червен
Поилка за пилета и пъдпъдъци - 0.6л
Цени от:
3.30лв.
РазличниВарианти