Автоматична станция / хранилка - Feedomatic

Icon Арт. №: 10657-000

При използване на хранилката за птици Feedomatic, храната е достъпна само когато пилетата активират педала, предпазвайки от вредители. Хранилката е изработена от устойчива на UV лъчи пластмаса и 1mm поцинковани части, което я прави дълготрайна и устойчива на пръски. Лесна за почистване и с голям капацитет, Feedomatic осигурява ефективност и комфорт при хранене.

Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895580050
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Сигурност: Храната е достъпна само когато пилетата активират педала, предпазвайки от мишки, плъхове и други вредители. Това предпазва домашните птици от опасни болести.

Високо Качество: Изработен от комбинация от 1mm поцинковани части и UV-устойчива пластмаса, Feedomatic предоставя дълготрайност дори след години на употреба.

Ефективност: Хранилката е оборудвана с прегради и ръбове, които намаляват разливането на храна. Освен това е по-тиха благодарение на комбинацията от метал и пластмаса.

Практичност: Стъпалото е снабдено с отвори за изпускане на изпражнения, осигурявайки чистота и хигиена. Механизмът за контрол на достъпа може да се регулира спрямо теглото на домашните птици, гарантирайки точност и удобство.

Обем: Голям капацитет, позволяващ съхранение на храна за няколко дни без нужда от повторно пълнене. Капакът е оборудван с механизъм, който остава отворен по време на зареждане и се заключва автоматично след затваряне.

Перфектен Дизайн: Съчетание на функционалност, дълготрайност и стил, правейки Feedomatic идеалният избор за хора, които търсят качествена хранилка.

Цени от:
6.30лв.
РазличниВарианти
Цени от:
108.50лв.
РазличниВарианти
Цени от:
16.80лв.
РазличниВарианти
Цени от:
75.80лв.
РазличниВарианти
Цени от:
113.80лв.
РазличниВарианти